×   menu sluiten
CREATE THE LIFESTYLE YOU DESIRE

Home Fragrances

 

Improve the total experience, met de Home Fragrances van Tofliving Luxury. Onze geurenlijn creëert een rustgevende ambiance. Stimuleer al uw zintuigen met de Zenssini of Linari parfums.

Geuren spelen een belangrijke rol in ons leven, zowel bewust als onbewust. Elke geur roept een emotie, een herinnering op. Onze Home Fragrances geven karakter aan een ruimte. Tofliving Luxury biedt u een uitgebreide geurenlijn: Love Mod, White Patchouli, Wild Fig & Pink Pepper, Oud Wood, Green Peppercorn & Sandalwood en Oud Mystique. Alle parfums zijn verkrijgbaar in een roomspray, reed diffuser en via een geurencomputer.

Een aangename geur zorgt voor een gevoel van rust en ontspanning. Geef uw huis een unieke geur en creëer altijd en overal een aangename, gezellige omgeving.

LINARI EN ZENSSINI

Linari; de huisgeuren en parfums die staan voor hoge kwaliteit parfumering in huis. Linari’s kwaliteit van geur wordt gecombineerd met een tijdloos, modern design. Het assortiment bestaat uit 500ml diffusers, 100ml roomsprays en 190 gram geurkaarsen. Ook zijn er refills beschikbaar voor bijna alle diffusers van Linari

Zenssini; De perfecte match tussen geur en design. Alleen al vanwege de unieke vormgeving verdienen de huisparfums van Zenssini een prominente plek in uw interieur. Het hoge percentage aan kwaliteitsingrediënten zorgt steeds voor een subtiele verspreiding en lange levensduur van het huisparfum.