×   menu sluiten
CREATE THE LIFESTYLE YOU DESIRE

Ons verhaal

 

Van product design tot totaal concept. Tofliving Luxury is voor luxueuze interieurs met persoonlijkheid. Het is onze passie om ruimtes te creëren met een unieke sfeer en beleving. Alles begint met vakmanschap. Het exclusief geproduceerde meubilair en de verlichting van Tofliving luxury is elegant, luxueus en gemaakt met veel aandacht voor details.

INTERIEURDESIGN

Tofliving Luxury biedt u een verscheidenheid aan meubilair, verlichting en accessoires. Zachte velvet stoffen of een soepel lederen touch? Al ons zitmeubilair wordt bekleed met hoogwaardig textiel en leder. Onze meubels zijn uniek in design en productie. Wij houden van maatwerk. Zo kan ons meubilair worden gestoffeerd in alle kleuren en materialen die u wenst. Daarnaast kunnen we elk meubel op uniek formaat leveren. Onze verlichting is eigen ontwerp dat met de hand wordt gemaakt.

De Tofliving Luxury meubel-, verlichting- en home decoration-collecties zijn gemaakt voor luxueuze interieurs met persoonlijkheid. Dat is waarom onze producten worden gebruikt in residentiële en commerciële interieurprojecten over de hele wereld. Van nieuwe hotelsuites tot oude landhuizen. Het vormgeven van een luxe, glamorous omgeving; dat is waar we voor staan. Van materiaalkeuze tot verlichting, alles wordt door ons tot in de kleinste details doordacht. Het gaat om het creëren van harmonie, sfeer en bovenal een wereld vol luxe. Tofliving Luxury adviseert en begeleidt u tijdens verbouwingen of veranderingen in uw huis. Samen met u vertalen wij ideeën tot een ontwerp. Wij zorgen voor een 3D-tekening, lichtplan, kleuradvies en stoffering.

 

VAKMANSCHAP

Alles begint met vakmanschap. Van het verchromen van voorwerpen tot het gieten van epoxy. Alle processen worden bedacht en uitgevoerd door ons team van experts. Elk stuk is uniek en tot in de puntjes doordacht. Daarom kunnen wij zeggen dat alles met zorg en vakmanschap is gemaakt.

EXPERIENCE CENTER

We houden ervan u te inspireren. Dat is waarom we een luxe Experience Center hebben geopend in het hart van Dronten. In ons Experience Center stapt u een wereld vol glamour binnen. Glanzende kroonluchters, fluwelen sofa’s en kunstwerken bedekt met swarovski-kristallen. Allemaal exclusief en handgemaakt. Interieursettings van donker en sfeervol tot strak en licht en alles er tussenin. Maar altijd verfijnd en met de Tofliving Luxury signature. Maak snel een afspraak en stap binnen in een wereld vol glamour en luxe.