×   menu sluiten
CREATE THE LIFESTYLE YOU DESIRE

Textiel

 

Tofliving Luxury biedt u een breed scala aan stoffen en wandbekleding om uw eigen, persoonlijke statement aan uw interieur te geven. Door het toevoegen van textiel brengt u gemakkelijk warmte en sfeer in een ruimte. Daarnaast kunt u met kussens en plaids heel gemakkelijk uw interieur aanpassen aan de seizoenen en huidige trends.

Hoogwaardige stoffen en prachtige texturen zorgen voor een luxe, warme uitstraling. Bij Tofliving Luxury kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige interieurtextielen zoals bekledingsstoffen, gordijnen, plaids, (sier)kussens, vloerkleden en spreien. Alles om uw interieur compleet te maken. Wij werken met natuurlijke materialen die ademen, zo kunnen we altijd een hoge kwaliteit garanderen.

BEDLINNEN

Onze bedlinnencollectie is gebaseerd op de overtuiging dat als het gaat om slaap, alleen het beste goed genoeg is. Onze collectie bestaat uit exclusieve stofkwaliteiten en gedetailleerde prints. We streven naar het creëren van een frisse, unieke en chique slaapkamer. Uiteindelijk is het net dat beetje extra aandacht voor details, waardoor een unieke sfeer ontstaat.